Skoči na vsebino

Robot za sladkorno peno FVS 003

Več kot 30 različnih 3D-oblik in šest okusov

Robot za sladkorno peno.

Brez dvoma najbolj tehnološko dodelan avtomatski stroj za izdelavo in postrežbo sladkorne pene. Tudi, ko je govora o dobičkonosnosti, zaseda najvišja mesta. Sladkor spreminja v odličen prihodek in pri tem ne potrebuje človeškega operaterja

Navdušeni kupci opazujejo, kako robotska roka ustvarja njihovo najljubšo sladkorno peno, vi pa z napredno aplikacijo FVS APP 1.0 od koder koli spremljate prodajo in vse ostale podrobnosti vašega novega robotskega pomočnika.

Narava nam je blizu, zato ta odličen stroj za izdelavo sladkorne pene uporablja le palčke iz papirja, ki so v celoti reciklabilne. In morda še najbolj zanimiv del: za izdelavo ene porcije sladkorne pene stroj potrebuje le 40 g sladkorja.

FUTURE VENDING SYSTEMS

Tehnični podatki.

Future vending systems

Surovine in materiali.

Ko beseda nanese na kakovost, za nas ni kompromisov! Obstajajo trije ključni razlogi, da se bodo ljudje vedno znova vračali po svoj najljubši sladoled. In to so konstantna kakovost, značilen okus in ekstra kremasta struktura. Ker so živilski tehnologi pomemben del naše razvojne ekipe, smo surovine za ekstra kremast sladoled razvili posebej za delovanje strojev FVS.

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, široka ponudba in izdelki vedno na zalogi so dejstva, ki vam omogočajo mirno in dobičkonosno poslovanje.

VSE na enem mestu

Garancija.

Uradni servis.

Vzdrževanje.

Za nemoteno delovanje stroja priporočamo sledeče:
FUTURE VENDING SYSTEMS

Vas zanima več?

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vas že zdaj vabimo, da se pridružite sladki revoluciji!

Prenesite katalog.

FVS d.o.o.
Glavni trg 34
2380 Slovenj Gradec
Slovenija

DDV ID: SI56687265 | Matična št.: 9568913000

hello@future-vending.com