Skoči na vsebino

FAQ

Najbolj pogosta vprašanja

 • Kdo ste in kje ste locirani?

Smo izkušena in inovativno usmerjena ekipa Future Vending Systems, ki združuje različne strokovnjake na področju robotike, mehatronike in živilske industrije. Sedež podjetja je v Sloveniji, naše pisarne in predstavniška podjetja pa najdete tudi v Avstriji, na Hrvaškem in v Združenih arabskih emiratih.

 • Zakaj naj izberem Future Vending Systems?

Kakovost je za nas na prvem mestu. Naši strokovnjaki precej časa namenjajo tehnološkemu razvoju in nenehnim izboljšavam. Preden gre FVS stroj na tržišče, mine vsaj pet let razvoja in testiranj. Samo tako lahko zagotovimo tehnološko najbolj napredne in brezhibne robotske stroje.

Poleg robotske avtomatizacije strojev skrbimo tudi za številne detajle, saj naš razvojni oddelek obsega industrijske oblikovalce, ki poskrbijo za atraktiven videz vseh naših strojev. Prodajno in tehnično osebje je strankam vedno na razpolago za svetovanje in morebitno pomoč, živilski tehnologi pa ves čas razvijajo nove recepte inovativnih okusov in dodatkov. Prav ste prebrali, pri nas dobite vse na enem mestu: inovativne stroje in najbolj kakovostne surovine ter materiale.

 • Kako poteka nakupni proces?
 • V začetni fazi preučimo vaš interes in sestavimo najboljše in tudi cenovno najbolj ugodne opcije za vaš posel.
 • Naslednja faza vključuje podpis pogodbe o nakupu in informacijo o datumu dobave naših strojev.
 • Ko je stroj dobavljen, nudimo brezplačno uvajanje za vaše zaposlene, ki vključuje tudi video materiale v zvezi s čiščenjem in splošnim vzdrževanjem stroja.
 • Na razpolago vam je najbolj napredna aplikacija za spremljanje enega ali več strojev na daljavo – FVS APP 1.0.
 • Po preteku garancije (eno leto) nudimo profesionalni servis in vzdrževanje stroja.

 

 • Kako poteka zagon stroja?

Nič lažjega, bi lahko rekli. Stroj deluje po sistemu »plug&play«, kar pomeni, da stroj le priključite na električno omrežje in že je pripravljen na delovanje. Stroj priključite na navadno in ne trofazno elektriko. Vse nastavitve vam nastavimo pred dobavo glede na vaše želje. Ob nakupu seveda prejmete tudi vsa navodila za uspešen zagon, še pred tem pa, kot že omenjeno, poteka tudi uvajanje glede vseh podrobnosti delovanja stroja.

 • Kakšno podporo nudite?

Nudimo celovito marketinško in tehnično podporo za vsak stroj. Naša tehnična služba vam je na voljo vsak delovni dan od 7.00 do 15.00, s svetovanjem v slovenskem, hrvaškem, nemškem in angleškem jeziku. Nudimo tehnično podporo prek WhatsApp Messengerja in video klicev, naša tehnična podpora pa lahko vaš stroj upravlja tudi na daljavo.

V pogonu je tudi mobilna servisna ekipa FVS, ki vam nudi pomoč na terenu.

Z veseljem z vami delimo tudi naše bogate izkušnje poslovanja z robotskimi in avtomatskimi stroji. Marketinško-prodajna ekipa poskrbi, da izberete ustrezne stroje in izdelke, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Z vrhunskimi analizami, inovativnimi prodajnimi smernicami in dobičkonosnimi poslovnimi modeli vam pomagamo širiti vaše podjetje prej, kot bi si lahko mislili.

 • Kakšne električne priključke potrebujem?

Vsi FVS stroji, ki so narejeni za evropski trg, so narejeni tako, da jih priključite v navadno električno vtičnico in ne potrebujejo trofaznega toka. Stroj zgolj priključite – kot vsako drugo elektronsko napravo. Stroji, prodani v druge države, imajo prilagojen električni priključek.

 • Dobavljate stroje tudi izven Slovenije?

Seveda. Naše stroje najdete tudi izven Evrope.

 • Kje dobim ustrezne surovine?

Na voljo vam je B2B shop, ki nudi cenovno najbolj ugodno in časovno najhitrejšo rešitev za nakup ustreznih in najbolj kakovostnih surovin in materialov. Pomembno je poudariti, da so stroji FVS razviti v sodelovanju z živilskimi tehnologi, zato za brezhibno delovanje strojev FVS priporočamo le uporabo FVS surovin.

Za pogodbene partnerje nudimo posebne plačilne in cenovno najbolj ugodne pogoje.

 • Kako je s prodajnimi poročili, spremljanjem zaloge itd.?

Razvili smo napredno aplikacijo, ki omogoča oddaljeno upravljanje vašega stroja preko mobilnega telefona ali računalnika. Stroji FVS sicer delujejo tudi brez uporabe aplikacije, a za nemoteno delovanje jo vsekakor priporočamo. Aplikacija ne samo, da generira prodajna poročila in spremlja zaloge materialov, omogoča tudi upravljanje z nastavitvami, pošlje obvestilo, ko je stanje zalog nizko ali če pride do kakršnih koli tehničnih težav. Tako ste lahko na tekočem vedno in povsod!

In vse to za le 1,9 % od mesečne bruto prodaje, ki jo generira vaš stroj. Če vaš stroj generira 5.000 € prodaje, za uporabo aplikacije odštejete zgolj 95 €.

 

 • Kako postopam, če pride do težav ali celo okvare stroja?

Z uporabo aplikacije vas ta takoj obvesti o morebitni težavi in stroj samodejno ustavi prodajo. Tako lahko nemudoma odpravite napako in nadaljujete s prodajo. V vsakem primeru vam na daljavo pomaga naša tehnična pomoč, prav tako ob nakupu stroja prejmete navodila za odpravo manjših napak, v kolikor se te pojavijo.

V primeru težav, ki jih ni mogoče odpraviti na daljavo, je seveda na voljo naša mobilna tehnična služba, ki bo napako odpravila. Naša skladišča so polna originalnih rezervnih delov, ki jih v najkrajšem možnem času zamenjamo in poskrbimo za nemoteno poslovanje. 100-odstotno jamčimo za najvišjo kakovost storitev in zagotavljamo ekipo vrhunsko usposobljenih strokovnjakov, ki bodo poskrbeli za nemoteno delovanje vašega stroja.

 • Imajo stroji garancijo?

Pri Future Vending Systems zagotavljamo enoletno garancijo za vaš nov stroj, v kar je vključena tudi brezplačna menjava delov, v primeru, da se pojavi težava, ki je naši serviserji ne bi mogli odpraviti.

Za vašega robotskega pomočnika bomo sicer na naših uradnih servisih odlično poskrbeli. V stroj bomo vgradili le originalne rezervne dele, ki so narejeni prav za vaš model stroja.

 • Kakšno vzdrževanje je potrebno?

Za nemoteno delovanje stroja priporočamo sledeče:

 • čiščenje stroja po navodilih Future Vending Systems enkrat tedensko,
 • pravočasno dodajanje materiala,
 • redno preverjanje menjalnega denarja in praznjenje le-tega,
 • redno preverjanje brezhibnega delovanja stroja,
 • uporabo FVS surovin in materialov, ki so bili razviti posebej za FVS stroje.
 • Obstaja študija primera za vaše stroje?

Seveda. Podatki so last naših strank, zato je vsakršno posredovanje brez soglasja podjetja FVS, d. o. o.  strogo prepovedano.

V mestnem jedru manjše občine z le 16.000 prebivalci je stranka postavila robotski stroj za sladoled FVS 001. Zanimivost je, da so na razdalji 300 tekočih metrov kar štirje različni ponudniki sladoleda in mesto ni posebej turistično razvito.

Stranka je zgolj v štirih mesecih generirala 26.006,40 € prodaje in celotno investicijo povrnila v manj kot treh mesecih! Pri tem je zabeležila 346 % marže. Zgolj na omrežju Instagram je stranka zabeležila več kot 340 delitev zadovoljnih strank!

FUTURE VENDING SYSTEMS

Vas zanima več?

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vas že zdaj vabimo, da se pridružite sladki revoluciji!

Prenesite katalog.

FVS, d.o.o.
Glavni trg 34
2380 Slovenj Gradec
Slovenija

hello@future-vending.com

All rights reserved – © Future Vending Systems 2024.

VAT ID: SI56687265, Registration number: 9568913000