Skoči na vsebino

O nas

Future vending systems

Pridružite se sladki revoluciji!

Ekipa Future Vending Systems združuje različne strokovnjake na področju robotike, mehatronike in živilske industrije. Verjamemo v prihodnost robotske avtomatizacije. Učinkovita je, natančna in dobičkonosna. Tudi zato razvijamo popolnoma avtomatizirane stroje, ki z zgolj nekaj kliki ustvarijo nepozabno izkušnjo in zaradi svoje edinstvenosti pritegnejo množice. Ustvarili smo edinstveno priložnost za podjetja, ki želijo v svoje poslovanje dodati najsodobnejšo tehnologijo in svojim strankam ponuditi igrivo novo izkušnjo, ki smo jo prej videli le v filmih. 

Si predstavljate vznemirjenje ob pogledu na robota, ki pripravlja vaš najljubši sladoled, slastno vročo čokolado, zdrav smuti, še toplo pokovko in druge slastne razvade?

Ideja o sladolednem robotu se mi je porodila pred leti, ko sem pri enem izmed večjih svetovnih trgovcev opazil klasični sladoledni stroj, ki si ga moral upravljati ročno. Takrat sem že vedel, da je robotizacija tista, ki mora poskrbeti za navdušenje, uporabnik pa se mora bolj pozabavati s personalizacijo svojega najljubšega sladoleda. Kar pet let razvoja in dve leti testiranj je bilo potrebnih, da smo razvili tehnološko najbolj popoln avtomatski stroj za sladoled. Temu so kmalu sledili številni novi in ponosen sem, da razvijamo novosti, ki bodo spremenile življenja mnogih.

Ustanovitelj in lastnik

Lucian Perger

Zakaj izbrati nas?

Lasten razvoj, inovacije in profesionalnost.

Aplikacija za spremljanje

Uporabljate najbolj napredno aplikacijo, ki omogoča oddaljeno upravljanje vašega stroja preko vašega mobilnega telefona ali računalnika.

Profesionalni servis in podpora

Zagotavljamo enoletno garancijo za vaš nov stroj in 100-odstotno jamčimo za najvišjo kakovost storitev ter zagotavljamo ekipo vrhunsko usposobljenih strokovnjakov, ki poskrbijo za nemoteno delovanje vašega stroja.

Rešitve po meri

Naše rešitve niso le inovativne, so priročne, atraktivne in, najbolj pomembno, na dosegu roke na različnih lokacijah ob različnih priložnostih. So center okusa, zabave in izkušnje.

Rešitve po meri

Vaše želje so naš izziv.

Ko razvijamo naše robotske stroje, vedno mislimo tudi na zadovoljstvo potrošnikovih želja po vsem svetu. Naše rešitve zato niso le inovativne, so priročne, atraktivne in,najbolj  pomembno, na dosegu roke na različnih lokacijah ob različnih priložnostih. So center okusa, zabave in izkušnje. In vse to je možno prilagoditi vašim željam!

FUTURE VENDING SYSTEMS

Vas zanima več?

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vas že zdaj vabimo, da se pridružite sladki revoluciji!

Prenesite katalog

FVS d.o.o.
Glavni trg 34
2380 Slovenj Gradec
Slovenija

DDV ID: SI56687265 | Matična št.: 9568913000

hello@future-vending.com