Skoči na vsebino

Sladoledni robot FVS 001

FUTURE VENDING SYSTEMS

Vaš nov robotski pomočnik.

Najbolj zmogljiv robotski stroj za sladoled. Privlačen je in vsemogočen. Kljubuje vremenu, olajša delo zaposlenim in zadovoljuje okuse strank. Ter polni profile na Instagramu. To je robot, ki v poletni sezoni skrbi za vrhunski sladoled, v zimski sezoni pa visoko dobičkonosnost ustvarja s prodajo vroče čokolade.

Sliši se kot misija nemogoče, a ni! Razvili smo inovativno rešitev, ki bo vaše stranke spremenila v navdušene ljubitelje sladkih pregreh, ki bodo kar tekmovali v tem, kdo bo ustvaril najboljšo kombinacijo personaliziranega sladoleda. Medtem ko vaše stranke izbirajo med različnimi okusi, dodatki in prelivi, vi daleč stran spremljate, kaj se dogaja z vašim novim pomočnikom. S posebno aplikacijo boste namreč vedno na tekočem glede prodaje, stanja zalog, analitike in odpravljanja težav.

Izbira okusa in dodatkov

Plačilo s kartico ali gotovino

Doziranje sladoleda

Doziranje preliva

Dodajanje preliva

Voila!

FUTURE VENDING SYSTEMS

Patentirane rešitve.

Ekspresno hitra povrnitev investicije.

Redki so poslovni modeli, kjer si investicijo povrnete že v nekaj mesecih. Preverite primer naše stranke, ki je investicijo pokrila v manj kot treh mesecih s povprečno maržo izdelka 347 %!

Future vending systems

Surovine in materiali.

Ko beseda nanese na kakovost, za nas ni kompromisov! Obstajajo trije ključni razlogi, da se bodo ljudje vedno znova vračali po svoj najljubši sladoled. In to so konstantna kakovost, značilen okus in ekstra kremasta struktura. Ker so živilski tehnologi pomemben del naše razvojne ekipe, smo surovine za ekstra kremast sladoled razvili posebej za delovanje strojev FVS.

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, široka ponudba in izdelki vedno na zalogi so dejstva, ki vam omogočajo mirno in dobičkonosno poslovanje.

VSE na enem mestu

Garancija.

Uradni servis.

Vzdrževanje.

Za nemoteno delovanje stroja priporočamo sledeče:
FUTURE VENDING SYSTEMS

Vas zanima več?

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vas že zdaj vabimo, da se pridružite sladki revoluciji!

Prenesite katalog.

FVS d.o.o.
Glavni trg 34
2380 Slovenj Gradec
Slovenija

DDV ID: SI | Matična št.:

hello@future-vending.com